Wat zijn de beste koopjes om te winkelen?

Er zijn veel winkels waar je naartoe kunt gaan om een ​​koopje te krijgen. Wanneer…

Er zijn veel winkels waar je naartoe kunt gaan om een ​​koopje te krijgen. Wanneer koopjes in me opkomen, komen er een paar winkels in me op. Die winkels zijn Ross “Dress for less” DD’s Discount’s, Citi Trends en Falla’s kledingwinkel. Tegenwoordig hebben we winkels nodig die geschikt zijn voor vrouwen en mannen die een beperkt budget hebben, en dat is waar die specifieke winkels binnenkomen. Ik koos die vier winkels uit om verder uit te werken omdat ik wil dat je weet waar je leuke kleding kunt krijgen van een klein budget.

Ross Dress for Less komt als eerste omdat ik sinds mijn kindertijd kleding van Ross koop. Mijn ouders waren altijd zuinig, dus ik moest daar altijd schoolkleren kopen. Ze zouden daar altijd leuke kleren hebben, dus ik zou altijd dingen van daar halen. In 2019 ga ik nog steeds naar Ross en koop daar een jurk of een blouse. Ze hebben verschillende soorten jurken en verschillende soorten blouses. Er zijn altijd zonjurken en Yaya blouse die ik eerder heb gezien. Ross Dress for Less is eigenlijk een geweldig warenhuis. Ze hebben meestal goedkope warenhuisprijzen.

De kortingen van DD zijn als een goedkopere versie van Ross Dress For Less. Het is eigenlijk een combinatie tussen Marshall en Ross Dress for Less. Ze hebben ook veel verschillende kleding, jurken en blouses om uit te kiezen. U zult niets vinden in het display zoals oude marine, Claire’s of een ander duur warenhuis of luxe winkel. Er zijn veel opmerkingen over hoe goedkoop de kleding is, maar ze zijn zeer betaalbaar aan het einde van een lagere middenklasse of een arm persoon die op zoek is naar iets goedkoops om te dragen. Ik ben al een tijdje aan het winkelen bij DD’s korting.

Er is nog een koopjeswinkel met de naam Citi Trends. Het bestaat al sinds 2000, sindsdien onder een nieuwe naam. Wat je daar kunt vinden is jurken, shirts, PJ’s en spullen voor de seizoenen. Ze hebben daar veel leuke betaalbare dingen. Het is een mix tussen Rainbow-winkels en een winkelcentrum. Als je er leuk en betaalbaar uit wilt zien voor een evenement, BBQ, familiereünie of de zomer, dan is dat de beste plek om te winkelen. Ik hoef daar niet per se zelf te winkelen, maar ik ken mensen die dat wel doen.

De laatste koopjesplek is een plek waar niet veel mensen van weten, tenzij je in Californië woont. Het heet Falla’s winkels. Het is een beetje zoals regenboog en citi-trends. Het is niet duur, maar er zijn niet veel goede kleding. Veel van hun kleding ziet er erg goedkoop uit en is goedkoop. Ze scheuren heel gemakkelijk. Mijn advies zou zijn om goed te kijken en te kijken naar welke kleding je daar koopt. U kunt misschien iets vinden, maar reken er niet op.